Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 16-12-2012 17:14:25
Auto & Vervoer

Mag de rijschool zomaar 20 extra lessen declareren?

[quote=dcz schreef op zondag 16 dec 2012, 16:08]
uh... lijkt me wel....ze volgt rijlessen en daarvor dien je 18+ te zijn...

[quote] klopt maar dat betekent nog steeds niet dat ze mag afrijden.... je hoeft mij de regels niet uit te leggen. en pa en ma mogen 1000 x betaalt hebben, ze zijn geen partij want zij volgen de rijlesen niet.

lijkt me dat ze je de regeltjes wel moeten uitleggen. met je 17de mag je al afrijden. en je had zelf gezegd dat ze voor het volgen van rijlessen 18+ moest zijn, probeer je er nu niet uit te kletsen.

en natuurlijk zijn de ouders wel een partij, zij betalen de lessen. de rijinstructeur had contact op moeten nemen met de ouders over de volgende 20 lessen.

aan de andere kant, ze konden wel in het boekje zien dat er extra lessen zijn genomen, dat ze dachten dat de uren voor een medepassagier waren, is een mager excuus.
en om nu helemaal niets te betalen voor de lessen, die zijn afgenomen, het kan natuurlijk heel goed zijn dat de instructeur onder de indruk was dat de ouders op de hoogte waren.

als ik de ouders was zou ik het niet op een juridische strijd laten uitlopen, maar proberen een schikking te treffen met de rijschool.