Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
JanvanAlles - 16-12-2012 17:54:15
Auto & Vervoer

Mag de rijschool zomaar 20 extra lessen declareren?

[quote=gerritaltena schreef op zondag 16 dec 2012, 17:43][quote=thaorchid schreef op zondag 16 dec 2012, 16:21]voorop gesteld dat mijn reactie geenszins neerbuigend, beledigend of bevooroordeeld bedoeld is maar gezien hoe u zélf uw dochter beschrijft: vindt u het op zich verantwoord dat zij aan het verkeer gaat deelnemen?
afgezien van uw vraag op zich stel ik een tegenvraag: is uw dochter wel capabel voor deelname aan het drukke verkeer en daarbij, heeft u ook al contact gehad met verzekeringsmaatschappijen in hoeverre uw dochter gezien haar omstandigheden, zoals u het zélf zegt: "ze zit tegen het zwakbegaafde aan" ueberhaupt verzekerd kan worden indien zij slaagt en gaat rijden.
ena een gewetensvraag: kan uw dochter het áán als zij schade rijdt of aangereden wórdt om eea te verwerken en te regelen?
nogmaals, niet kwestend bedoeld daar u zelf eerlijk aangeeft hoe u uw dochter ziet vraag ik me dit af.

tsjonge jonge,
howel ik een tijd niet op deze site actief was zie ik helaas dat er soms nog steeds iets niet is verandert.

in dit geval stellen bezorgde ouders een vraag. een meisje dat bol 3 mbo doet en ook nog werkt is zeker niet mentaal gehandicapt zoals hier wordt gesuggereerd.
dat hier sprake is van mogelijk ietwat overbezorgde ouders, daar is toch feitelijk niets op tegen?
kwestie, m.i. van doorheen lezen.

m.b.t. de vraag blijf ik herhalen dat er in deze slechts twee partijen zijn: de ouders en de rijinstructeur tussen wie een overeenkomst is afgesloten die niet is nageleefd.


gerrit, juist omdat het (gelukkig, ze zijn zeldzaam) betrokken en bezorgde ouders betreft die een vraag stellen is het bepaald niet gek de randverschijnselen welke van belang kunnen zijn voor de dochter wel degelijk niet enkel belangrijk maar zéker ook heel erg goedbedoeld zijn.
u vergist zich in het verschil tussen vervelend bedoeld commentaar en oprechte bezorgdheid.
vergeet één ding niet, wie betaald wordt denkt aan zijn centen, niet aan de gevolgen van hoe hij zijn geld verdiend heeft en aan wie.