Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

snah
snah - 16-12-2012 18:08:31
Auto & Vervoer

Mag de rijschool zomaar 20 extra lessen declareren?

@ gerritaltena

voor een verz. maatschappij is iedereen gelijk als zij voldoen aan de eisen van het cbr , je krijgt geen stempel dat je minder begaafd bent .


@ mariska1967

het opleidingsniveau van uw dochter zegt niets over haar rij bekwaamheid , ik geef les aan minder begaafden , doven , autisten en mensen met angsten en mijn ervaring is dat deze mensen uiteindelijk beter rijden dan wat anderen de normale mensen noemen .
nog iets wat mij opvalt is de ongelooflijke voldoening die deze mensen hebben als zij geslaagd zijn , iets wat zij zelfstandig zonder hulp van anderen bereikt hebben .

hoe is het nu , is het her examen al aangevraagd of gaan zij pas door als alles betaald is ?
mocht u overwegen om een andere rijschool te zoeken vergeet dan niet dat uw dochter dan aan een andere instructeur en andere lesauto moet wennen , waardoor misschien weer meer lessen .

hans