Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 16-12-2012 21:11:20
Auto & Vervoer

Mag de rijschool zomaar 20 extra lessen declareren?

[quote=mariska1967 schreef op zondag 16 dec 2012, 20:05][quote=tijger1 schreef op zondag 16 dec 2012, 19:48]u bent twee keer meegegaan en uw man een keer. heeft ze toen ook twee uur les gehad? heeft ze die extra lessen eigenlijk wel gehad?

de les duurde een uur en toen werd er gewisseld met een andere leerling. bij mijn man idem dito. en mijn dochter heeft wel eens twee lessen achter elkaar gehad maar dat was niet standaard of iets dergelijks. ik realiseer me echt dat we scherper hadden moeten zijn maar dat zijn we gewoon niet voldoende geweest. ik baal er ook echt van, voor alle betrokken partijen. maar nog steeds heb ik heel sterk zoiets van, waarom heeft de instructeur niets gezegd terwijl we wekelijks contact hadden.

dus als ik het goed begrijp, reed u mee en zat die andere leerling ook al vast in de auto en na een uur ruilde uw dochter van plek en bleef zij en u ook in die auto zitten? dwaze toestand.