Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holstein
holstein - 17-12-2012 10:10:45
Auto & Vervoer

Mag de rijschool zomaar 20 extra lessen declareren?

Veel antwoorden en veel meningen, maar volgens mij had de rijschoolhouder gewoon contact met u moeten opnemen wat te gaan doen, want er lag een duidelijke afspraak, want het betaalde pakket was op een gegeven moment op, dat wist hij net zo goed als u.
u hebt hem geen opdracht gegeven om meer lessen te laten nemen, daarvoor had u ook een pakket genomen, dan heb je het zelf nog in de hand, hij wist precies wat u moest betalen en dat was voorlopig de grens, wat daarna zou komen had hij moeten bespreken naar mijn idee.
ik ging er ook beslist nog niet mee akkoord, al zal dat wel het einde van de rijlessen van u dochter bij deze rijschoolhouder betekenen neem ik aan, maar er zijn er gelukkig meer....