Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mariska1967 - 29-12-2012 17:06:18
Auto & Vervoer

Mag de rijschool zomaar 20 extra lessen declareren?

[quote=tijger1 schreef op zaterdag 29 dec 2012, 17:00]afgezien van recht of onrecht, zou ik zelf wel het voorstel doen aan de rijschool. u moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat uw dochter daar gelest heeft en nu vertrouwd is met de instructeur. als ze nu weer aan een nieuwe instructeur moet wennen, zal haar dat ook geen goed doen. ik neem aan dat zij van alle perikelen ook wel iets meegekregen zal hebben en zich daarover misschien schuldig voelt. als u het dus op een prettige manier met de huidige rijschool zou kunnen oplossen, verdient dat ook voor de gemoedsrust van uw dochter, mijns inziens de voorkeur.

dan nog afgezien van een eventuele claim die neergelegd gaat worden bij uw dochter, is voor haar ook erg onaangenaam.

helaas vrees ik dat u gelijk heeft. de rechtsbijstand gaf dit ook aan, dat we zouden voorstellen om of 1/3 of de helft te betalen. dat was volgens hen redelijk. tja, en in haar geval is deze situatie helemaal niet leuk en switchen naar een andere rijschool zal ook niet zonder slag of stoot gaan. heel erg jammer dat we niet tijdig geïnformeerd zijn, dan hadden we zelf de regie kunnen houden.