Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
elze30 - 07-01-2013 23:25:31
Voeding & Gezondheid

Declaratie zorgverzekering

[quote=alexishoop schreef op maandag 7 jan 2013, 21:25]een reden waarom je niet direct aan de apotheker betaald, maar pas achter af kan zijn, dat per verzekeraar er andere kortingen zijn die niet bij elke apotheker beschikbaar is of gelden of waar nog over onderhandeld moet worden. maar als iets niet vergoed wordt, wil je het wel dirct weten! dit noem ik gemakkelijke handel van de apotheek. als de verzekerde van te voren had geweten dat het niet vergoed werd, had hij er misschien van af gezien.
ik ben van mening dat dit soort praktijken, dat de zorgverlener aan zorgverzekeraar facturen stuurt voor onverzekerde zorg en die nog uitbetaald krijgt ook, moeten stoppen. ...