Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-01-2013 15:44:52
Computers & Telefonie

Laptop

Hallo mensen,

ik heb met een wattetip voorzichtig de gleufjes schoon gemaakt geen vuil, ook wordt de laptop niet te warm. ik heb hem ook nog niet zolang, daarnaast staat hij op mijn bed tafel, ik ben invalide vandaar het bed. en op de tafel zitten kleine stukjes hout zodat de warmte weg kan.

ik zou graag willen horen hoe ik dat wachtwoord melden eruit krijg.

ik heb een laptop van hp (pg7) met window 7 en hij gaat wel op schermbeveiliging en als ik niet snel ben gaat hij dus eerst op ( scherm) en daarna uit en moet ik mij weer aanmelden.
ik ben vergeten hoe ik mijn muziek op de lap krijg ik weet alleen nog dat je moet rippen, maar verder gaat (mijn geheugen niet meer) en heb nu zoiets als( spotify) en deze is dan ook meteen weg.als hij uit gaat dus allemaal een hoop energie en daar heb ik niet zoveel van in de aanbieding.

ik hoop dat alles nu wat duidelijk is. ik heb al 2x antwoord gegeven maar ik denk dat ik iets verkeerd heb gedaan, dus vandaar de wat vertraagde reactie.

ik wil iedereen bedanken voor de reachties.

groeten oma18921811.