Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
moniekvanalphen - 04-02-2013 09:59:20
Voeding & Gezondheid

Schoolfoto's betalen

Dankjewel allemaal voor jullie antwoorden! ook al is niet iedereen het met mij eens ;)

enkele mensen denken wel dat ik hier een punt heb, maar over het algemeen denk ik als conclusie te lezen:
omdat er al jaren op deze manier gewerkt wordt met schoolfotografen, is het iets wat ik gewoon moet accepteren. het is altijd zo geweest, dus accepteer het maar gewoon.

ik ben het met diumenge eens dat het digitaal laten bestellen van foto's veel meer van deze tijd is. hoewel ik denk dat een groot deel van de winst voor de fotografen zit in het feit dat je ze al in je handen hebt. je gaat toch geen foto's van je kind weggooien/terugsturen. en een deel van de mensen betalen maar gewoon omdat ze ze zijn vergeten terug te sturen.

ik ben zo iemand die vergeet die dingen terug te sturen en voel me dan niet verplicht om te gaan betalen, ik heb er toch ook niet om gevraagd? dat ze op school foto's nodig hebben van mijn kind en daarvoor een fotograaf uitnodigen dat vind ik prima, maar om nou heel de middelbare school* nog met portretfotootjes aan te komen zetten, dat gaat me gewoon iets te ver.

*let wel: ik heb er heel de lagere schoolperiode ook aan meegewerkt en het schattig gevonden en betaald en teruggestuurd etc

natuurlijk ben ik het met iedereen eens dat het de heisa niet waard is, de volgende keer stuur ik dezelfde dag nog de foto's terug en bespaar mezelf de nare dreigende incassobrieven!

groetjes moniek