Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 04-02-2013 14:27:28
Voeding & Gezondheid

Schoolfoto's betalen

[quote=weetnietveel schreef op maandag 4 feb 2013, 13:50]nou moniek, dat is dan dat. maar heb je er wel eens aan gedacht om te vragen hoe je zoon er over denkt, hij staat tenslotte op de foto en als je ze per schooljaar in het rapport plakt heeft hij later iets om naar terug te kijken en de foto's natuurlijk stom te vinden want zo zijn ze wel. mijn zoon reageerde ook zo maar vindt het nu na jaren toch wel grappig om terug te zien.

zo is dat, ikzelf heb maar één zwart/wit klassefoto en kijk er met plezier/beetje weemoedig naar, toen ik nog knap,gespierd,en weergaloos populair was pronkend met mijn goddelijk lijf tussen de mooie meiden van de klas . . weetnietveel je hebt helemaal gelijk, ...
maar eerlijk gezegt, ik vindt het niet meer van deze tijd, de mobiels van deze leerlingen staan vol met 100derden klasse foto `s .. gratiz en voor nop..en het allerbelangrijkste , spontaan gemaakt...
vroeger moest ik op de lagere school achter zo `n opgezet eekhoorntje staan ( lagere school) ( portretfoto) ben eigenlijk benieuwd wat voor een bedrijf vraagstelster heeft ? met dat vergeten terug te sturen e.d . maar goed, we wachten de rijdende rechter wel af :-) want deze dame duldt geen tegenspraak,noch enig initiatief van haar zoonlief. érg kwetsend voor het vertrouwen in je moeder. als ze al zoveel heisa maakt om een fototje ..