Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 05-02-2013 19:00:32
Voeding & Gezondheid

Schoolfoto's betalen

=alfatrion schreef op dinsdag 5 feb 2013, 18:42:
relevante vragen hierbij zijn: is het gebruikelijk dat kinderen portretfoto zelfstandig laten maken wanneer een fotograaf zie daarvoor benaderd? en wist de fotograaf dat de ouder dit niet wilde of behoorde hij dat te weten omdat de ouder de school dit heeft laten weten?

ik heb als kind in ieder geval nooit op school portretfoto's zelf laten maken. het lijkt mij iets dat maatschappelijk ongebruikelijk is.

??????

weet niet waar jij op school gezeten hebt maar dit gebeurde al in mijn jeugd....en dat is alweer tijdje geleden..
er wordt door de school gemeld dat en wanneer de schoolfotograaf komt en dan stuurt je je kind in z`n beste kloffie naar school die dag.
je kunt als ouder zeggen dat wil ik niet en je kind kan daar zelf ook zeggen dat doe ik niet, allemaal geen probleem, ook weigeren of retourneren (binnen zichttermijn) van toch gemaakte foto ook geen enkel probleem, dus niets vreemds, niets opdringerig en geheel eigen keus tot afname of niet nadat je tijd hebt gehad om ze rustig thuis te bekijken.

dus dat gezaag of kind handelsbekwaam zou zijn of niet doet er ook helemaal niet eens toe, hij koopt niets, hij zit nog nergens aan vast ( behalve aan bedenktijd) als hij pakketje aanneemt en overdraagt aan zijn ouders en die gedragen zich volwassen en leren kind hoe het werkt en nemen besluit tot afnemen en betalen of retour geven aan school.