Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 06-02-2013 17:19:22
Computers & Telefonie

Update, elke keer bij afsluiten, netframe work

[quote=edrick3 schreef op woensdag 6 feb 2013, 15:26]@eclipse,

mocht je besluiten om alles van .net framework te verwijderen dan zou ik dit via revo uninstaller doen en kiezen voor optie 4 (=gevorderden) om ook alle vetgedrukte registersleutels te verwijderen. let op: soms moet je op + klikken om een sleutel verder te openen om bij de vetgedrukte te komen.

suc6
@@ edrick, ik heb netframework gewijzigd, dus niet verwijderd, moet ik zoals @ freya zegt updates uitzetten ???? ik heb wel de uninstaller van ashampoo die haalt ook de bezem door het register en schoont de hele boel op, dus ken als ik wil netframe work ( allebij) geheel verwijderen. maar dat heeft toch iets met computerherstel te maken ? zodat je bij eeen crash niet alles hoeft te herinstalleren ? .. ik heb nfw client profile en nfw extended ( wat het ook is ?? ) ik heb client profiel gewijzigd niet verwijderd nu vinkje uitzetten bij updates ???? of moet ik extendend ook herstellen via config ???? op de startknop staat nog steeds updaten ?