Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-02-2013 14:01:41
Vakantie & Reizen

Inhoud koffer australie

Op ieder "eiland" is men altijd bang schadelijke organismen naar binnen te halen via planten, dieren of etensresten ( die grote mond- en klauwzeer epidemie in uk een tiental jaren geleden is veroorzaakt door een stuk rauwe worst, die een indiër ( of pakistani) mee gebracht had.

eigen ervaring bij aankomst in chili ( tussen pacific, andes, zuidpool en woestijn) met monsters rozijnen e.d.: mochten niet mee, ondanks dat de douanier er alle begrip voor had, waarom ik naar chili kwam als inkoper van dat spul. hij vertelde me, dat ik er - met ev chileense gedroogde vruchten exporteurs - altijd bij mocht, maar niet het land in.
dus .. 's avonds laat in een melige bui met een paar rozijnenhandelaren naar het vliegveld van santiago, en.. ja, we kregen de monsters te zien, mochten ze testen enz., maar moesten daar achterblijven. bij vertrek mee alles naar nl gekregen, zonder enig probleem en met dank voor mijn begrip.
als alle nl politie, douane en andere geüniformeerden zo vriendelijk waren, was alle agressie naar die mensen op slag voorbij.