Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 04-03-2013 13:51:47
Computers & Telefonie

Lightinthebox

Moet ik invoerrechten of douanerechten betalen?
meeste van onze kwalitatief hoogwaardige producten worden rechstreeks naar u verzonden vanuit china. in sommige gevallen zullen er bij de douane invoerrechten worden toegepast zodra een pakket het land wordt ingevoerd. deze belasting is een vast percentage van de waarde van het goed dat wordt geïmporteerd. ontvangers zijn verantwoordelijk voor alle extra kosten voor douane-inklaring. lightinthebox.com heeft geen controle over de belasting van deze douanerechten of invoerrechten en kan niet voorspellen welk tarief (eventueel) gehanteerd zal worden.

als er kosten worden geheven, bent u hier zelf verantwoordelijk voor om uw pakket te ontvangen. omdat de douane van land tot land verschilt, als u zich zorgen maakt dat u aan douanerechten op uw geïmporteerde goederen wordt onderworpen, neemt u dan contact op met uw lokale postkantoor of de vervoerder.

deze pagina was: nuttig | niet nuttig