Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-03-2013 16:58:57
Geldzaken & Recht

Executeur-testamentair

Zeer trieste kwestie maar één ding verbaasd me: waarom heeft de ouder vertrouwen geschonken aan een vriend van de familie en niet aan het eigen kind?
ik was ook enig kind en daar ik altijd mijn ouders en zeker mijn vader na het overlijden van mijn moeder met alles tot in detail heb geholpen 24/7 was het klip en klaar voor mijn vader dat (hij was toen beginnend dementerend) ik bewindvoerder werd, ondersteund door de huisarts en de neuroloog. dus is hier, ook na het overlijden van mijn vader alles soepel een rechtmatig verlopen zonder enig hiaat.
vergeef me oprecht als ik de plank missla maar wat is er eventueel voorgevallen dat uw ouder u niet de volmacht/bewindvoering heeft gegeven danwel niet heeft aangewezen als e.t.?
nogmaals: er is veelal een reden voor de ouder(s) geen vertrouwen in het eigen kind te hebben danwel gemanipuleerd te zijn. kan zijn dat ze al gemanipuleerd waren door de aangewezen e.t. maar dat valt helaas niet te bewijzen.
rot situatie en dat is bepaald zacht uitgedrukt.