Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 01-04-2013 18:57:57
Voeding & Gezondheid

Overlast

Als gedeelde smart halve smart is, dan bij deze ook mijn bijdrage :-((

hoef niks toe te voegen, alle aangehaalde punten herken ik en vooral die ellende met die nijlganzen is me uit het hart gegrepen :-)
die broeden altijd op een eilandje pal onder de ramen aan de ene kant, en als die ellende uitgebroed is gaat het hele gezin elke nacht naar de andere kant onder het slaapkamerraam gezellig zitten keuvelen op de wal..
lachuuh..
met een beetje pech broedt er ook nog een zwanenpaartje, nou dan is de ellende niet van de lucht als de mannetjes van die beide monstersoorten tegen elkaar te keer gaan :-)
nijlganzen-mannetjes zijn ook echt leuk als ze een spiegelgevecht tegen zichzelf houden in glanzende wieldoppen van auto's.
of als ze hun staartveren goed willen doen, dan zijn het net jonge honden die zichzelf in de staart willen bijten, ze blijven maar ronddraaien....
kortom, het is de natuur, de buurt opvoeden is verloren moeite, je ergeren is ook geen doen, dus moeten we het positieve er maar van inzien en genieten van "de natuur".. .;-)