Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
christiaanjanss - 03-04-2013 07:18:19
Geldzaken & Recht

Is er iemand bekend met het verkoop in 1 week systeem met nhg?

Arno,

ik begrijp jouw standpunt dat je niet achter een bod staat en dat niet wilt voorleggen voor de nhg.
probleem is alleen dat jouw medewerker iets minder duidelijk is in zijn uitspraken of dingen zegt waar jij niet achter staat.

als jij ervan overtuigd bent dat een bod geen enkele kans heeft, moet je je afvragen waarom er dan wel een voorlopig koopcontract getekend moest worden. op dat moment hadden jullie een streep moeten trekken.
3 dagen voor de ontbindingsdag zegt jouw medewerker nog toe taxatie aan te gaan vragen op basis van het koopcontract. hij belooft dan op maandag terug te komen met informatie. na veel aandringen, al jullie nummers bellen en sms's en emails sturen, ontvangen wij op dinsdagavond om 2300 het bericht dat jullie de stekker eruit trekken.
de meegestuurde concepttekst om het koopcontract te ontbinden is meer gericht op het uitstellen van de levering dan op het annuleren. bovendien is er door jullie niets in de tekst ingevuld. dat mogen we zelf uitzoeken en hebben daar een paar uur de tijd voor.

als jij reageert (met de nadruk op als) is dat een duidelijk verhaal. helaas staat dat vaak haaks op wat je collega willem nijs zegt, vindt of belooft.


ik heb de klachtenprocedure van de nvm gekregen, maar ga echt geen tijd meer steken in jullie organisatie.



christiaan