Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-05-2013 09:42:32
Auto & Vervoer

Vraag opzeggen anwb

Heb gisteren contact opgenomen met het incasso bureau, en daar te horen gekregen dat de anwb een adres miste op de brief...vind dit erg vreemd het adres schrijf je toch alleen op de enveloppe?
of moet je die ook op de brief zelf schrijven?
heb inmiddels wel advies gevraagd en tja er blijft eigenlijk niks over dan betalen omdat ik hem niet aangetekend verstuurd heb.
mag wel in termijnen betalen...dat scheelt dan wel weer, maar goed als je al van het minimale moet leven dan is een termijn betaling van 3x bijna 50 euro erg veel.hoorde ook wel dat dat het bedrag wat het incasso bureau wil hebben wel erg hoog is.dus daar ga ik nog even over informeren.maar goed je moet gewoon altijd onkosten maken blijkt als je ergens vanaf wil.heb het wel helemaal gehad met de amen dat is zeker.