Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lifthrasir - 27-05-2013 16:38:37
Voeding & Gezondheid

Bach-bloesem-mix 90

Net als bij homeopathie zijn de bachbloesem toegespitst op de persoon. het lijkt mij een commerciele hype om ze op ziektesymptomen toe te gaan passen.


voedselallergien zijn heel ingewikkeld. maar kijk eens naar het gap dieet, gebaseerd op gefermenteerd voedsel, dat schijnt goed te werken op het gedrag van kinderen. dat pakt ook het probleem met de darmflora aan.

probeer ook eens uit of je kleinzoon/kind reageert op brainwavemusic, kun je o.a. op youtube vinden en dan vooral de alpha variant. reageert hij er op, dan kun je zoeken naar een betere kwaliteit. zelf vind ik mountainmystic erg mooi. recent onderzoek heeft uitgewezen als je dit zacht speelt de hele nacht door, het met insomnia kan helpen. roze licht schijnt een rustig veilig gevoel te geven. je hebt zelfs meerkleuren lampen. liefst een led variant, daar spaarlampen ook ziek kunnen maken.

een papje van havermout, melk, misschien geitemelk, staat het dichtste bij moedermelk, en banaan schijnt bij te kunnen dragen aan in slaap vallen.

geef alleen biologische voedsel. in alle andere voeding kunnen vele toxinen zitten. vermijd ook gluten voor het geval hij die niet verdraagt.

en probeer het ook eens met slaaptraining. misschien is hij er inmiddels aan gewend, dat er toch wel iemand komt om hem te troosten/op te pakken.

veiligheid stimuleren kun je doen, door hem in een deken te leggen, die je met vertrouwde volwassenen allemaal vasthoudt en zachtjes wiegt. zing een liedje, spreek hem liefdevol toe. misschien mist hij een basisveiligheid door zijn moeilijke geboorte. ga vooral zelf in een meditatieve staat, voordat je het contact met hem aangaat. waarschijnlijk is hij heel gevoelig.

met mijn eigen kleinzoon, voor wie het een slachtpartij was met bijna dodelijke afloop, ging ik onder een grote oude douglasspar zitten, die schijnt kosmische energie te geven. daarna ging het altijd weer beter met hem. ook speelde ik klankschalen en andere instrumenten voor hem. een indiaanse trommel stimuleert het hartgebied en werkte fantastisch op mn kleindochter.

ga niet te snel het hulpcircuit in. voor je het weet heb je een probleemkind met een gestempelde diagnose. in de us is psychische medicatie voor kinderen verplicht, zodra het voorgeschreven wordt.
'