Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kathy1978
kathy1978 - 10-06-2013 23:45:33
Voeding & Gezondheid

Zonnebrand creme

Ik heb het jaren geleden ook gehad. had factor 30 in ecuador gesmeerd. daarvoor nooit zonnebrandcreme gebruikt, want zon is goed voor mijn eczeem en ben opgegroeid in jaren 80. toen was zonnebrandcreme nog niet zo heel bekend als nu.
hele benen opgezwollen, heel hoofd zo groot als michelin mannetje. opgenomen in amerikaans ziekenhuis in quito. in de nacht dermatoloog opgepiept. ingespoten met cortizonen (heel sterk spul om reactie af te zwakken) kortom een nachtmerrie. sindsdien gebruik ik geen zonnebrandcreme meer. nu doe ik langzaam zonuren op in de tuin. wordt ik langzaam bruin. vroeger op strand onder parasol en met lange thirt spelen. uren bakken in de zon doe ik ook niet. wie weet wat er eigelijk voor chemische kankerverwekkende stoffen in die cremes zitten? misschien moeten we dat eens uitlichten. ik heb de kankerstichting eens aangesproken op hun eenzijdige berichtgeving. zon is best gezond, maar net als met zoveel dingen met mate. dus zoontje zomerhoedje op, dun linnen shirt met lange mouwen onder parasol lekker kasteeltjes bouwen en het komt vanzelf goed. wordt hij langzaam bruiner. ik ken inmiddels meer mensen die ook niet tegen die middelen kunnen.