Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
realist burger - 12-06-2013 10:37:41
Computers & Telefonie

Acn

Zelf zit ik niet in acn, maar ik heb de voorwaarden eens gelezen van acn.

volgens mij begrijpt men het verschil tussen piramide en mlm niet.
bovendien heeft and1911 gelijk. als er 23 regeringen en veel grote bedrijven samenwerken met acn, dan is het geen piramide. een gerenommeerd bedrijf wil namelijk niet met een piramidespel geassocieerd te worden, dus reken maar dat die bedrijven acn goed hebben doorgelicht door gebruikmaking van advocaten, accountants en dergelijke.

verder wil ik eens vragen: is iemand op dit forum ooit overgestapt van bv energiemaatschappij, omdat frans bauer dit heeft gezegd op tv? bent u overgestapt omdat het u werd aangeraden door een familielid, vriend of vriendin?
als dit het laatste het geval is, dan bent u dus overgestapt op basis van mond tot mond reclame.
mond tot mondreclame is ook netwerkmarketing.
zo ziet u maar: iedereen doet aan netwerkmarketing!
@ tijger1: het is heel goed dat het gezonde verstand wordt gebruikt, maar wel met de juiste informatie en niet met verkeerde informatie.

@ bewuste burger: wilt u zich bij de feiten houden? blijkbaar heeft u totaal geen verstand van belastingen en dergelijke. ik doel hierbij op uw opmerking over de belastingdienst en werkgeverspremies. waar staat er dat u personeel in dienst heeft? dat staat nergens in die voorwaarden.
verder klopt uw aanname niet dat als een klant zijn rekening niet betaald, dat de vertegenwoordiger van acn dan voor die rekening opdraait.
er is 1 geval waarbij dit wel geldt en dat is als de vertegenwoordiger aan 'slamming' doet, dus fraude pleegt.

met andere woorden voordat men überhaupt een mening geeft en aangeeft dat bepaalde zaken feiten zijn, zal men onderzoek moeten doen. dit is iets wat de meeste mensen niet doen.
bovendien als je bepaalde materie niet begrijpt, moet je ze niet als feiten presenteren. doet men dit wel, dan misleidt men mensen.
iedereen mag zijn mening geven, maar wel gebaseerd op feiten.