Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
and1911 - 12-06-2013 14:03:45
Computers & Telefonie

Acn

Ik zit zelf niet in acn maar wel aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn bij acn en andere mlm bedrijven.

ik ben van mening dat je op zo'n site zo objectief mogelijk een oordeel dient te geven en niet je frustraties moet uiten op dingen die je gehoord of gezien hebt. ervaring die je zelf ondervonden hebt van een bedrijf kan je wel een oordeel (positief of negatief) geven waar anderen baat bij kunnen hebben. uiteindelijk moet jezelf beslissen of een ervaring objectief is of niet. met een objectief oordeel (positief/negatief) bepaal jij de volgende stap in je toekomst.

vervolgens denk ik dat niemand een bedrijf/instelling etc.. kan noemen waar alles 100% functioneert. in elk bedrijf is er iets waar mensen negatief op kunnen reageren.

m.b.t. piramide spel wil ik het volgende aanhalen. ik denk dat alle bedrijven en instellingen etc.. in de wereld gebaseerd is op piramide basis.
denk maar na, je heb bijv:

1. directeur
2. aantal managers
3. aantal teamleiders
4. aantal coƶrdinatoren
5. medewerkers


je begint als medewerker. hoe beter je presteert (inzet) hoe hoger je in de rang kan komen . je salarissen, bonus etc.. worden steeds hoger. medewerkers die geen inzet willen tonen zullen blijven steken.
dit doet een mlm bedrijf ook echter is het een stuk uitgebreider m.b.t. het zelf werven van mensen en ontvangen van beloningen etc.

uiteindelijk bepaal je inzet (succes vol) je toekomst.

probeer zo objectief mogelijk een oordeel (onderzoeken) te vormen van iets (bijv mlm bedrijven) om te zien of dit in je voordeel of nadeel kan werken en neem dan een besluit.

ik ben geheel eens met de reactie van realistburger,