Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ac
acnvert - 16-04-2004 12:13:12
Computers & Telefonie

Acn

Acn is een bedrijf dat door middel van multi level marketing diensten aanbied die mensen al afnemen, maar dan tegen een lagere prijs als dat de voormalig monopolisten doen. voor nederland houd dat inderdaad in dat men korting verleent op de gesprekskosten van vaste telefonie. acn is een bedrijf dat al ruim tien jaar bestaat en actief is in landen als amerika, canada, plus nog 9 europeese landen.
het klopt dus dat uw familie of bekenden geld verdienen aan uw aanmelding. zij zijn bezig met de bouw van hun eigen onderneming onder de paraplu van acn en worden betaald over de belomzet van hun persoonlijke klanten, en daarin vragen zij uw steun. u kunt gerust de telefoondienst eens vrijblijvend uitproberen, het kost u namelijk niets en u bespaart op uw telefoonrekening of u kunt zelfs gratis bellen. mocht u toch niet tevreden zijn kunt u zelf altijd het nummer van de opta bellen en uzelf weer terugschakkelen naar kpn. kortom u loopt geen enkel risico. voor meer vragen of opmerkingen kunt u altijd bij u familie terecht, of u kunt mij via dit forum benaderen.