Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 25-06-2013 00:19:06
Vakantie & Reizen

Op vakantie met achterstand schuld.

[quote=mein33 schreef op maandag 24 jun 2013, 17:54]

alternatief: contact opnemen met het deurwaarderskantoor, de situatie voor- uitleggen en vragen of zij bezwaar hebben dat u nederland verlaat om te kunnen genieten van deze gekregen en voor het gezin noodzakelijke vakantie.
u zult wel moeten aantonen dat de kosten door derden worden betaald.
ja hoor, gaat dik lukken! die deurwaarder vindt het echt wel prima dat meneer even lekker vakantie gaat houden, terwijl hij de afbetalingsregeling van het cjib al maanden niet nakomt. dit bedrag is daardoor meteen opeisbaar geworden en die deurwaarder gaat nu over tot beslaglegging op de uitkering, dat kan ik nu al voorspellen.

en nu nog even een ticket regelen om via dusseldorf te reizen? wie gaat dat dan betalen? de schoonouders hadden dit gezin beter kunnen helpen met aflossen van de schulden. straks komen ze terug van die 'noodzakelijke' (?) vakantie en dan begint de ellende.
of blijven ze in turkije?