Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-07-2013 00:07:57
Computers & Telefonie

(sex)dating sites

Beste allemaal,

onderstaand is vanuit mijn perspectief en behoefte geschreven, maar het is met hier en daar een aanpassing ook goed te lezen voor mensen bij wie de behoefte minder sterk maar wel aanwezig is.

ik ben vijftien jaar lang sexverslaafd geweest, en dan kom je al gauw op allerlei datingsites.
elke erotische datingsite is nep!!

ik heb de ervaring dat op elke site de reacties afnemen zodra je hebt betaald en dat er nooit een definitieve toezegging wordt gedaan. als je de ander daarop aanspreekt, word je opdringerig genoemd "dat begrijp je toch wel, schatje". bedenk dat elke mooie uitnodiging bedoeld is om jou binnen te lokken!

je kunt jezelf heel lang voor de gek houden als je je hieraan verslaafd voelt.

er is niets mis met sexuele behoeftes en op een bepaalde manier voorzien dit soort sites hierin. mijns inziens zijn ze minder schadelijk dan het bezoek aan een prostituee (het eerste is fantasie, het tweede is een menselijke ontmoeting die voor beide personen onwaardig is).

ik raad je het volgende aan als je wanhopig bent op dit gebied (of "continu op knappen staat", laten we het beestje bij de naam noemen): zoek hulp als het je niet lukt om ermee om te gaan (whatever the reason) en/of begeef je in de echte wereld om contacten op te doen.

met relatiesites heb ik weinig ervaring, maar ik krijg de indruk dat relatieplanet en lexa redelijk betrouwbaar zijn.