Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-07-2013 21:13:27
Voeding & Gezondheid

Colour run

Ze zeggen zelf van niet:hoe wordt het kleurpoeder gemaakt? doet het pijn of kan ik er schade van oplopen?
hahaha! we zijn dol op deze vraag!! nee, het doet absoluut geen pijn! het voelt alsof je beland bent in een suikergevecht!

weet je het zeker???
ja. dat weten wij 100% zeker. het poeder wordt gemaakt van natuurlijk gekleurd maïszetmeel. het is niet schadelijk voor de gezondheid en geheel biologisch afbreekbaar.

beïnvloeden de ‘’kleurenzones’’ je ogen of je ademhaling?
the color run™ kleuren poeder is natuurlijk biologisch maïszetmeel. het is 100% veilig. zoals met alle soorten stof wil je deze natuurlijk zoveel mogelijk uit je ogen houden. onze ‘color heroes’ zullen zoveel mogelijk beneden ooghoogte mikken als je voorbij loopt. sommige color runners kiezen ervoor om een bril of zonnebril te dragen om hun ogen te beschermen anderen een bandana of een mondkapje om hun mond te beschermen. deelnemers met lenzen in, raden wij sterk aan bescherming in de vorm van een veiligheidsbril of duikbril te dragen! deelnemers met astma raden wij sterk aan een mondkapje of bandana te dragen!http://thecolorrun.co.nl/faqs">bron