Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lynn000
lynn000 - 01-08-2013 12:47:52
Auto & Vervoer

Garage aansprakelijk?

Hartelijk dank voor jullie reacties!

@tijger1:
=tijger1 schreef op donderdag 1 aug 2013, 09:47: na 150 km rijden had u problemen. was u toen al met vakantie?
ja, we zaten toen al in belgie.

=tijger1 schreef op donderdag 1 aug 2013, 09:47: en dan € 300 hotelkosten? waar kwamen die door?.
toen we na uren eindelijk door de wegenwacht werden opgehaald en in een dorp bij de garage werden gebracht, bleek deze al dicht te zijn. het enige hotel in het dorp rekende 150 euro per nacht per kamer, en we waren met 4 personen, dus 2 kamers.
de volgende morgen bleek dat er onderdelen moesten worden besteld en dat we nóg een nacht zouden moeten blijven, daarom hebben we toen, om de kosten toch enigszins te drukken, een auto gehuurd en zijn we weer naar huis gereden.

@hutch:
=hutch schreef op donderdag 1 aug 2013, 11:38: u zou zowiezo kosten hebben gehad om te overnachten. die kosten, die u toch zou hebben, zou ik er aftrekken, om niet het onderste uit de kan te halen. dat laatste zou wel eens kwaad bloed kunnen zetten en dan moet u weer kosten maken om uw recht te halen.
we hadden geen overnachting gepland in belgie... onze vooraf gereserveerde hotelkamers in frankrijk moesten we sowieso betalen (no show of annuleren op geplande aankomstdag = 100% annuleringskosten)