Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kb
kborsboom - 13-05-2015 11:48:51
Geldzaken & Recht

Basicmedia group

Ik heb hetzelfde mee gemaakt. ze gaan ook onder naam van basic media group en ondernemersgids

op vakanie gebeld over een verlenging van een advertenie. gezegd geen intresse te hebben en of ik dot even op een band opname wou inspreken.
zo gedaan

eenmaal terg van vakantie een aanmaning van 487 euro of ik dit even wou betalen ndees ouden er juridische stappen volgen. ook stond in de brief dat de bandopname bij de broef verstuurd was (nou nooit gezien of gehoord)
hierop een aangetekende brief gestuurd dat wij geen intresse hebben. nooit ehad en dat we naar de politie zijn gegaan voor aangifte.

di ook allemaal gedan 8€ armer aan aangetekende broef en 2 uur op het politiebureau op mn vrijdag avond om 2 weken later weer een brief te ontvngen waarin ze zeggen naar de recjter te stappen en dat ik voor alle kosten op zal draaien. politie en juridisch loket hebben beide geadviseerd om niet te reageren

na de eerste brief hebben wij gebeld naar ze en krijg je een kerel die meteen heel agressief zegt dat er een bandopname is en dat ik maar moet betalen. dag erna heeft mijn vader is gebeld. en toen hij vroeg wie die was antwoorde mijn vader gaat je niks aan ik vertegenwoordig mevr [edit].
zei meneer nummer herkening te hebben en wel even langs te komen. gezegd dat het opgenomen werd ten daar was meneer niet van gediend. al met al een grote oplichter.

moeten maar zien hoever ze gaan
heb contact gehad met mensen die net als ik vermeld staan door hun op de [edit-red.] en ik ben niet de enige

maar schokkend genoeg zijn er wel mensen die 350 of meer aan dit bedrijf betalen omdat ze denken dat ze een goede advertentie daar hebben.