Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 10-08-2013 17:38:16
Computers & Telefonie

Ziggo overstap cadeau

[quote=wennes13 schreef op vrijdag 9 aug 2013, 14:44]het kan dus wel.
klopt helemaal, bedankt dat je het nog eens extra bevestigd, je hebt er weer altijd bij die dit niet geloven/niet van je aan wil nemen ;-)

sowieso is het een grote chaos bij de administratie van ziggo, al zou het niet kunnen zou je het waarschijnlijk nog gewoon lukken.

zelf hier zeg na 't jaar alles-in-een weer op, 5 euro extra voor vaste telefonie is belachelijk duur (nog afgezien wat je per minuut moet aftikken..), sowieso heb ik al 'vaste' telefonie maar dan voor 1 euro 25 in de maand.
dan 'n half jaartje wachten wie weet hebben ze dan weer wat leuks, sluiten gewoon weer opnieuw alles-in-een af :-).

en zo heeft ziggo toch maar mooi een redelijk tevreden klant, ook omdat (klopt even af) het internet altijd werkt. zolang ik maar ver uit de buurt blijf van hun 'klantenservice'..