Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-08-2013 09:19:35
Computers & Telefonie

Mobieltje thuis laten vallen, inboedelverzekering?

Pickanee schreef op donderdag 15 aug 2013, 08:08: bkkjourney schreef op donderdag 15 aug 2013, 05:50: pickanee schreef op woensdag 14 aug 2013, 10:30: mijn zoontje heeft in november 2012 mijn 2 maanden oude mobiel laten vallen. ik twijfelde ook of dat onder mijn inboedelverzekering viel. en ja hoor! ik moest mijn mobiel naar hun reparateur opsturen (verzendkosten werden ook vergoed). de telefoon bleek total loss. ik kreeg de nieuwwaarde uitgekeerd en heb een nieuwe telefoon gekocht. in juni heb ik zelf mijn telefoon laten vallen. weer de verzekering gebeld onder het motto " wie niet waagt wie niet wint...." ik moest weer de telefoon opsturen en deze bleek ook weer total loss. ook deze keer heb ik de nieuwwaarde uitgekeerd gekregen. ik ben uiteraard super tevreden met mijn verzekering! en ik heb nu een degelijk hoesje eromheen gekocht.

mensen zoals u zorgen ervoor dat verzekeringspremies alsmaar stijgen. in heel mijn leven is nog nooit iets stuk gevallen. & in uw gezin 2x in bijna een half jaar tijd? blijkbaar heeft u er geen probleem mee om eigen verantwoordelijkheid af te schuiven. dat is blijkbaar de mentaliteit van tegenwoordig.

wat een negatieve reactie van u zeg. het claimen van schade waar je voor verzekerd bent en waar je elke maand premie voor betaalt heeft niets te maken met afschuiven van verantwoordelijkheid! dat u dat zo ziet zegt meer iets over u. ik neem aan dat wanneer u een medisch probleem heeft door eigen toedoen u ook geen beroep doet op de al veel te dure ziektekostenverzekering......dat is immers in uw ogen afschuiven van verantwoordelijkheid.

trouwens, in de 10 jaar voor mijn eerste claim heb ik gelukkig nooit eerder een beroep hoeven doen op mijn inboedelverzekering. ( en voor de duidelijkheid ook niet op mijn aansprakelijkheidsverzekering)

u heeft het over uw zoontje. ik leid daaruit af dat hij nog jong is. hoe kan hij überhaupt uw zo goed als nieuwe mobieltje in handen krijgen? alleen als u het hebt laten rondslingeren, dus onoplettend bent geweest. vandaar dat ik verwijs naar eigen verantwoordelijkheid. hoop dat u voorzichtiger bent met het opbergen van schoonmaak/geneesmiddelen. anders kan het wel eens goed fout gaan.