Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 16-08-2013 20:05:32
Auto & Vervoer

Spel op tablet

Virtuele (prepaid) credit-cards worden steeds vaker gebruikt. je hebt geen acceptatieplicht door de bank, want het is prepaid. ook kan iemand die kwaad wil je rekening niet leeg trekken, want je kunt hooguit verliezen wat je erop hebt gezet. vooral voor gaming wordt er veel gebruik van gemaakt.

bij de genoemde aanbieder is het een kwestie van online inschrijven. je krijgt dan je credit-card gegevens gemaild. vervolgens kon ik er (ik woon in duitsland) meteen geld op storten via sofort-bankieren (een soort van ideal) en binnen een paar minuten had ik dus een credit card met geld erop geregeld. dat werkte bij bovenstaande aanbieder alleen via master-card. bij visa moet je toch eerst wachten op papierwerk via de post.
zover ik weet kun je ook betalingen op je credit-card ontvangen. je hebt met die credit-card als het ware een online rekening. je kunt een saldo alleen terugboeken naar een opgegeven bankrekening.
genoemde aanbieder rekent alleen voor het storten van een bedrag (1 euro per storting) en voor evt. wisselkoersen.

betaal je veel per credit-card, dan is een echte credit-card goedkoper. ik gebruik vrijwel alleen paypal, ideal en sofort-banking, maar soms heb je een aanbieder in de vs die alleen credit-card accepteert. voor die ene bestelling per jaar is dit de ideale oplossing voor mij.