Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

f.weele
f.weele - 24-08-2013 08:15:49
Computers & Telefonie

Geheugen loopt vol van samsung galaxy ace

[quote=positano schreef op vrijdag 23 aug 2013, 15:45]@f.weele => hartelijk dank. ik was een beetje wanhopig omdat ik voortdurend de melding "onvoldoende geheugen" kreeg. is dankzij rootappdelete opgelost. super!
heel hartelijk dank voor je reactie. voor iedereen geldt; hou rekening met de beperkte opslagcapaciteit van je smartphone. van het interne geheugen gaat al behoorlijk wat verloren door het besturingssysteem wat hierop is geplaatst. kijk goed naar welke apps je hebt geïnstalleerd. sommige apps overlappen elkaar of hebben de zelfde functie. verwijder dan één van deze. er bestaan ook nogal wat misverstanden over de sd-kaart. op een externe sd-kaart (het zelf te plaatsen micro-sd kaartje) kun je geen apps naartoe verplaatsen. hierop zet je muziek, video,film, foto's en je back-up van alles wat er op je telefoon staat. er zijn verschillende apps waarmee je een back-up kunt maken, maar kijk eerst wat er vanaf de fabriek is opgezet.
vaak zit er in je virus/malwarescanner al een mogelijkheid om te back-uppen. belangrijk is zeker zo'n virus/malware scanner. (o.a. bitdefender(free) kwam onlangs zeer goed uit een test). lees goed de recensies die worden gegeven bij de apps in de play-store. indien een app. lager dan 4 scoort, is deze niet aan te raden om te downloaden. voor degene die een toestel hebben dat is geroot (meestal china-phones) kunnen als alternatief apps/apk bestanden downloaden buiten de playstore om. eén van deze apps is addfree van "bigtincan.com". deze blokkeert vrijwel alle reclames. open de link die in de eerste reactie staat http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2350984">(van bijgaande link) in de browser van je toestel en deze wordt direct gedownload. volg daarbij de verdere instructies.
veel succes en m.vr.gr.