Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

op
oplossing - 30-08-2013 15:19:55
Computers & Telefonie

Nieuwe bloes geeft af

@joyce63, ik weet ongeveer wel hoe je je voelt nu je bank verziekt is door die blouse dus heb ik misschien de oplossing voor je om je bank weer netjes schoon te krijgen.............ik heb zelf een licht zalmkleurig bankstel (leer) en daar was iemand met zijn natte spijkerbroek op gaan zitten, ik heb die vlek er gelukkig uitgekregen met "dokter power" dat is een pot schuimend schoonmaakmiddel zonder bleekmiddel, biologische afbreekbaar. deze pot is geel/groen van kleur met roze letters erop en koop je bij blokker of de markskramer (ik heb hem bij blokker gekocht) in de deksel zit een sponsje en dat maak je dan vochtig enwrijft over het spul in de pot en dan met draaiende beweging over de plek op je bank, daarna goed schoonwrijven met een natte/vochtige doek en dan droogwrijven met een theedoek.
je zult zien dat je bank er dan weer helemaal vlekvrij uitziet, het kan geen kwaad want ik heb dit spul al diverse malen gebruikt om mijn bank schoon te maken en deze is ook van leer en al 16 jaar oud en ziet er nog als nieuw uit. probeer het maar je zal er absoluut geen spijt van krijgen. de pot kost zo rond de €10,-- kan iets meer zijn dat weet ik niet meer maar het is de moeite waard.
succes, en wat die blouse betreft, ik zou die niet meer dragen ik denk ook niet dat je er ver mee zal komen in de winkel waar je hem gekocht hebt je kan het hun wel gaan vertellen misschien dat ze de inkoper hierover kunnen inlichten?? maar een blouse is sneller te vervangen dan een bank.
groetjes oplossing