Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dobby
dobby - 31-08-2013 21:29:17
Computers & Telefonie

Kassa pak aub koppelverkoop upc eens aan

Wat is het probleem nu? niemand verplicht je om de voip uitgang op de modem ook echt te gebruiken.. de beveiliging tot aan de modem is echt wel redelijk veilig, dat is het probleem niet...

zit hier bij ziggo, zelfde geval.. een paar jaar terug heb ik ook gekozen voor een alles in een pakket.. telefonie gebruik ik niet (enkel inbound, en dan nog maar een gesprek of 2 per maand; voor de rest heb ik regionale eigen voip nummers en 06 nummers) en als ik een alles-in-een pakket nam kreeg ik voor minder geld sneller internet.

en - als je eenmaal telefonie erbij hebt (nogmaals - dit is ziggo, maar ik ga er vanuit dat upc hetzelfde doet), op het moment dat je de klantenservice nodig hebt prik je anders een bedrade analoge telefoon in je modem en kan je *gratis* met de klantenservice bellen.

ook: even op de upc website kijken: als je 60 mbps internet wilt hebben kan dat, - kost je 37.50 per maand + 25 euro per maand voor je modem - dus 62.50 per maand voor enkel je internet.hier komt natuurlijk nog 18.20 per maand bij voor "je carrier".. voor het zetten van signaal op je kabel aansluiting.. daarvoor krijg je zelfs een basis pakket digitale tv en radio.. dus totaal 80.60 per maand. dan wil je meer tv zenders, dus dan komt er nog 5.50 per maand bij voor digitale tv starter.. dus zo te zien ben je dan voor 86.10 per maand klaar met wat jij wilt...

als ik dan naar paketten kijk: zo te zien heb je voor 49.50 per maand + 25 euro voor de modem, dus 74.50 per maand hetzelfde als jij wilt, *plus* telefonie..

dus wat ik zo snel zie - je kan precies krijgen wat je wilt.. alleen betaal je dan voor je principes (voor het disabelen van de telefoon uitgang op de modem) 11.60 per maand.. tsja.. principes kunnen nog steeds, maar kosten wel geld..

en kijk - de meeste mensen hebben niet zulke sterke principes, of willen er in elk geva niet voor betalen, dus de standaard webforms zullen niet alle mogelijkheden geven.. maar ik neem aan (ok - daar kan ik natuurlijk grandioos vaud gaan) dat bellen met de klantenservice veel mogelijk maakt..