Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bvandenb
bvandenb - 01-09-2013 11:23:17
Computers & Telefonie

Kassa pak aub koppelverkoop upc eens aan

[quote=diumenge schreef op zondag 1 sep 2013, 09:30][quote=ikbenik schreef op zondag 1 sep 2013, 08:51][quote=alfatrion schreef op zondag 1 sep 2013, 08:41]klopt, koppelverkoop = koppelverkoop. echter het is alleen verboden als je een heel groot marktaandeel (machtspositie) hebt. dus was upc doet is koppelverkoop, maar omdat het ook mogelijk is soortgelijke producten via andere leveranciers af te nemen is het niet verboden.

in veel antwoorden zie ik terug komen: apart kopen, of pakket.
mja, dat zeg ik dus, ik wil meer voor minder, maar geen 'ansjovis', niet die verplichte(!) telefonie er bij, ben al voorzien!

2. er is waar ik woon geen keuze voor andere kabelaars, upc is hier dus monopolist.
wat met stroom en water en licht wel kan, kan met kabel tv/internet/telefonie kennelijk niet.

koppelverkoop dus. nu lees ik de rest van wat ik nog niet las even door, kijken of vara kassa redactie al een reactie gaf.