Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 04-09-2013 22:27:12
Voeding & Gezondheid

Darmkankeronderzoek

[quote=zoekster schreef op woensdag 4 sep 2013, 22:15]ik denk dat dit de enige manier is om mensen zo ver te krijgen dat ze aan het onderzoek meedoen. zo'n darmonderzoek waar jpm het over heeft, daar zul je heel wat minder mensen toe bereid krijgen.
zeker gezien het 'voorbereidende werk' dat er helaas bij schijnt te horen, lijkt me geen pretje!
hoewel dat natuurlijk een veel betere indruk van de darmen geeft.

het onderzoek waar jpm het over heeft is geen bevolkingsonderzoek en gaat ook niet zo uitgevoerd worden, tenzij. maar jpm heeft zo'n onderzoek gehad omdat er iets aan de hand (in dit geval: aan de darm) was. hebben talloze mensen, waaronder mijn man, gehad. kom je op een bed te liggen met een gat erin, dan die troep drinken en de rest word opgevangen. is niet prettig, zacht uitgedrukt. maar als het onderzoek goed is, is dat alles wel de moeite waard. bij mijn man was het niet goed. en dan ga je de molen in. maar op tijd opsporen van iets kan wel mensenlevens redden.