Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

corkoo
corkoo - 08-09-2013 00:55:55
Computers & Telefonie

Mails worden niet goed ontvangen

Dag aurora, wat attent van je, ik was het alweer vergeten, maar nu komt het weer boven. ik kan die reacties van toen niet meer tevoorschijn toveren, maar ik ben er in ieder geval niks mee opgeschoten.
ik gebruik outlook 2010. het zal wel met een niet of wel ingevuld vinkje te maken hebben. heb n.m.m. alles nagelopen maar kan het niet ontdekken. zou het heel graag opgelost willen hebben. ik heb niets verandert, weet niet hoe het ontstaan kan zijn. was wel in de periode dat die nieuwe cookies wetgeving in werking is getreden. ik moet nu wel voor elke site cookies accepteren, misschien dat je dit iets meer zegt. ik wacht in spanning af, maar mag morgen of later ook wel hoor.
in ieder geval straks welterusten.