Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

corkoo
corkoo - 09-09-2013 22:35:24
Computers & Telefonie

Mails worden niet goed ontvangen

Dag aurora1, ik heb geprobeerd jou advies voor de windows controle uit te voeren, maar na eigenschappen kom ik in het scherm eigenschappen voor windows, maar de knop extra ontbreekt. wel geavanceerd maar dat bedoel je denk ik niet. zou ook niet weten wat ik daar moest aanpassen.
wel kwam ik via jou andere suggestie flashplayer tegen voor de 32 bits-versie. ik heb de 64 bitsversie van office professional plus 2010 en windows 7 ultimate. misschien ziet dat er ook wel wat anders uit dan wat jij hebt, waardoor de routes verschillen of er anders uitzien.
nu zegt adobe dat er al een flashplayer in google chrome zit, wat ik dus heb. maar als ik opstart met ie dan zie ik geen verschil. daar kan het ook niet aan liggen.
meer info kan ik op dit moment niet geven en helaas geen vorderingen na al jouw moeite.
als jij het ook niet meer weet, dan zit er niks anders op dan opnieuw installeren.
in ieder geval bedankt. wie weet schiet je nog een idee te binnen.
groetjes cor