Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de eelco
de eelco - 13-09-2013 08:12:26
Auto & Vervoer

Wa verzekering

[quote=landerbu schreef op donderdag 12 sep 2013, 23:15]nee het was meer even een rondje rond een plein rijden, dus niet echt kwade opzet, of de bedoeling om deze mee te nemen en te houden.



eventjes voor de goede orde...dit heet gewoon diefstal....dat u als ouder dit met de mantel der liefde probeert de bedekken alleen al daar zult u zich voor moeten schamen.je hebt gewoon met je handjes van ander mans spullen af te blijven en als het goed is heeft hij dit ook mee gekregen bij zijn opvoeding maar gezien u reactie zal dit wel niet het geval zijn..
ik kan om dit soort dingen toch zo vreselijk kwaad worden he,je eigen zoon steelt en vernield een scooter samen met een vriend en moeders komt hier huilie huilie doen en gaat proberen of ze hier een oplossing kan krijgen om het via de verzekkering de schade vergoed te krijgen.
oplossing is simpel ,de zoon dient samen met de vriend zelf de schade te betalen want er is geen verzekering dit dit dekt omdat er hier spraken is van onterecht gebruik maken van een scotter van een ander persoon zonder dat deze daarvoor toesteming heeft gegeven.
ik hoop dat dit een goede les is voor u zoon maar ik hoop ten zeerste dat u als ouder er van bewust moet zijn dat u deze persoon op de wereld heeft gezet en daarom dient u gewoon hem een goede opvoeding te geven.......l