Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pieternet - 05-10-2013 22:02:15
Computers & Telefonie

Ik wil alleen internet, geen tv en geen telefoon

Bedankt voor het snelle meedenken tiger, je ziet het is te koop. ook via sateliet maar die ontwikkeling is nog in de peuterschoenen. helaas is online.nl niet op mijn adres beschikbaar.
dus ik heb geen keuze, ik moet internet bij 'de grote jongens' afnemen
en... helaas dwingen de grote jongens tot afname van een pakket. dat kunen zij omdat zij de markt in handen hebben. vroeger betaalden we kijk- en luistergeld maar aleen als we een tv thuis hadden staan, er kon een inspecteur langskomen om te controleren of je wel of geen tv thuis had staan. tegenwoordig gaat men er maar van uit dat iedereen een tv heeft. volgens mij is de toekomst dat er geen 'tv's' meer in de huiskamers hangen maar alleen multimediaflatscreens, maar dat is een ander verhaal...
omdat de tv-prik door hetzelfde (coax)draadje glijdt als de telefoonprik en de internetprik moeten we gewoon alles afnemen en dus betalen. ziggo beweert dat afgenomen tv-prikjes niet meetbaar zijn. reden van kpn weet ik niet. ik zeg: onzin, internetdataprikjes en telefoondataprikjes worden toch ook gespecificeerd in rekening gebracht?

een consument heeft (helemaal in deze tijd) er recht op om alleen internet af te nemen bij een internetaanbieder en mag niet verplicht worden om aanvullende diensten af te nemen voor belachelijk hoge prijzen.
vraag is, hoe kan ik dit als nietig consumentje afdwingen?