Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-10-2013 15:33:55
Voeding & Gezondheid

Stevia zoetstof voor in de koffie/thee

Inmiddels ben ik een stuk verder en heb nu wel een stevia zoetstof gevonden waar 90% stevia in zit en wil dit nu op dit forum delen, echt, een kwart puntje van een theelepeltje poeder is voldoende om een beker koffie of thee te zoeten, de pot kost ca. 9 euro maar je doet er erg lang mee.
in de supermarkten staan alleen maar surrogaat steviaprodukten voor 5 euro waar slechts 3% stevia in zit en de rest goedkope slechte rotzooi, let daar goed op! er staat wel stevia op de verpakking maar dat is alleen een marketingtruc om goedkope rommel voor heel duur te verkopen!

bij "de tuinen" haal ik nu een pot steviapoeder van nature's garden, groene deksel en groen etiket, op de verpakking staat "bevat 90% steviosides", 8,99 euro.