Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 21-10-2013 21:18:49
Voeding & Gezondheid

Eigen risico

U bent zwaar gefrustreerd en vooral boos op het feit dat u vanwege uw gesteldheid medicijnen moet gebruiken waardoor u het bedrag van eigen-risico al binnen 3 maanden kwijt bent.tuurlijk heeft u er niet om gevraagd om ziek te zijn,maar een hoop andere mensen die minder ziek zijn dan u,zijn ook het eigen-risico bedrag kwijt,want daar zit je tegenwoordig zo aan.
een vakantie zit er niet echt in nee,daar kan ik over mee praten,maar geen flesje wijn in het weekend????? leef zelf van een uitkering van 875 euro per maand,heb het verre van breed,maar na betaling van m,n rekeningen heb ik goed te eten en te drinken,kan m,n shaggie roken en m,n biertje drinken en wat ik al zei,kan gevarieerd eten,kan me geen biefstuk of runderlappen veroorloven ,maar met een beetje fantasie kan je toch goed en gezond eten.tuurlijk kan ik me ook geen chinese rijst-tafel of een fijne pizza-calzone of een keer lekker uit de muur vreten permiteren. maar je kan ook voor weinig geld zelf een calzone maken of voor weinig geld zelf chinees eten maken.
natuurlijk is het uit eten gaan heerlijk,maar als het niet kan,moet je roeien met de riemen die je hebt.
kijk eens naar het nieuws!!!!!!!!!!! er zijn er zoveel die het nog veel en veel slechter hebben zoals wij en hebben geen enkele gezondheidszorg waar ze op terug kunnen vallen,en dat ouders hun kindjes moeten laten sterven van de honger en de dorst.klinkt allemaal zwaar maar het is wel zo