Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 22-10-2013 00:16:42
Voeding & Gezondheid

Eigen risico

Goede voeding hoeft helemaal niet duur te zijn, dat is een kwestie van verstandig boodschappen doen.
bij kringlopers is regelmatig nieuwe kleding voor een prikje te koop en er zijn ook andere winkels met uitverkoop, dus goedkopere kleding of winkels met altijd goedkopere kleding.
er zijn velen die niet of niet meer op vakantie kunnen en "vroeger" wat met vakantie gaan totaal geen vanzelfsprekendheid. om wat fitter te worden hoef je natuurlijk niet naar een sportschool. kijk eens naar nederland in beweging 's-morgens op tv of je daarvan iets kunt doen, eventueel zittend.
wat ik ook hiermee wil zeggen is dat je beter kunt kijken wat je wel kunt en waarvan je iets leuks, beters en plezierigs van kunt maken en niet steeds naar wat niet bevalt en "niet kan", je instelling veranderen dus. deze houding lijkt me zo ook een erg zware last voor de zoon van 27.