Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

frans1954
frans1954 - 23-10-2013 16:49:40
Computers & Telefonie

Wow veilingen

[quote=wow veilingen schreef op woensdag 23 okt 2013, 12:12][quote=hilde11 schreef op woensdag 16 okt 2013, 13:19]wel als ik de reacties lees, dan wil ik jullie mijn verhaal wel even vertellen.
via wow veilingen een fototoestel gekocht, maar nu 6 weken later is het nog steeds niet afgeleverd.
wel krijg ik een mail met daarin het verzoek om een kopie van mijn identiteitsbewijs en rijbewijs op te sturen. nu was ik al zo gek om wat via internet (facebook) iets te kopen, maar ze denken toch niet dat ik helemaal achterlijk ben. ik had mij al laten verleiding tot de aankoop bij een mij onbekend iets. les geleerd van € 10,00 doe ik dus nooit en nooit meer.

beste hilde11,

jouw verhaal kan niet kloppen.
alle producten die gekocht of gewonnen zijn op wow veilingen, zijn door onze eigen chauffeur uitgeleverd. wij hebben alle producten binnen 48 uur uitgeleverd, vaak zelfs al op dag van de aankoop. je kunt geen e-mail van ons hebben ontvangen waarin we vragen om een identiteitsbewijs. alleen bij de aflevering vraagt onze chauffeur om een identiteitsbewijs van de ontvanger. dit doen we ter bescherming van de koper, zodat we zeker weten dat de juiste persoon dat zijn aankoop voor een ongelooflijk lage prijs ontvangt. een koper betaalt alleen de prijs waarvoor hij een product heeft gekochte op de veiling. er zijn geen aparte kosten van € 10,-.

de enthousiaste verhalen van kopers en winnaars op www.wowveilingen.nl onderschrijven ons verhaal.

daarom, hilde11, kun je eenvoudig en snel € 5000,- verdienen. maak jezelf bekend en toon aan welk fototoestel je gekocht hebt, voor welke prijs en op welke datum. als daardoor blijkt dat jij een aankoop op de wow veilingen gedaan hebt die wij niet hebben uitgeleverd, betalen wij aan jou € 5000,-.

wow veilingen


inderdaad dit klopt wow levert binnen 24 uur