Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 24-10-2013 18:47:22
Computers & Telefonie

Rekening online van tele2

Hallo buitenpost48,

.....nu is dit ook afgeschaft. .....???

van de site van tele2:

om onze diensten zo voordelig mogelijk aan te bieden, hebben wij ervoor gekozen de facturen digitaal beschikbaar te stellen. maandelijks ontvang je per e-mail een notificatie zodra je factuur klaar staat op mijntele2. het is helaas niet mogelijk om je factuur per post te ontvangen.

je ontvangt je factuur maandelijks. als je wilt weten wanneer je deze ontvangt, kun je inloggen op mijntele2.

daar kun je zien wanneer je de volgende factuur kan verwachten. in je mijntele2-account kun je via ‘mijn persoonlijke gegevens’ het e-mailadres instellen waarop je bericht krijgt als er een nieuwe factuur klaarstaat.

mijn tele2-account:

als je e-mailadres bekend is bij tele2 zal je een activatie e-mail ontvangen. in deze e-mail staan duidelijke instructies en een link waarmee je je persoonlijke mijntele2-account kan activeren. is je e-mailadres niet bekend bij tele2 of heb je geen e-mail ontvangen? dan kun je op de volgende manier alsnog eenvoudig een mijntele2-account aanmaken:

1. ga naar: aanmeldpagina voor mijntele2

2. vul je 06-nummer in van je tele2 abonnement

3. via een sms op je mobiele nummer van tele2 ontvang je nu een activeringscode die je in moet vullen

4. maak nu een persoonlijk wachtwoord aan

5. activeer het account

nu ben je ingelogd, je kunt voortaan in je mijntele2 omgeving inloggen door je telefoonnummer en zelf gekozen wachtwoord in te vullen.

als je net een nieuwe klant van tele2 mobiel bent kun je natuurlijk ook gebruik maken van mijntele2. zodra je simkaart actief is (je hebt een keer gebeld, gesmst of internet gebruikt) kun je de volgende dag je account activeren.

met vr.gr.