Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de eelco
de eelco - 25-10-2013 08:02:43
Voeding & Gezondheid

Eigen risico

[quote=festinger schreef op vrijdag 25 okt 2013, 03:19]wat weten we hier het allemaal zo goed met tips. helpt het?. hoop het maar denk het niet. als het leven zo ellendig is stap eruit. mensen die "normaal "functioneren begrijpen helemaal niets. voedselbanken/kledingbanken etc zijn toch voor mensen die nooit hebben gedeugd of zoiets.




ben je weer eens bezopen festinger???..volgens mijn heb ik duidelijk aangegeven dat ook ik niet meer 100 % gezond bent en ook ik moet van een klein wao tje rond komen..
dus eerst goed lezen en daarna pas achtelijke opmerkingen geven maar dat is in jou geval bijzonder lastig ivm drank/drugs gebruik want een normaal denkend mens zal nooit zulke belachelijke reacties geven als jij...
als het leven zo ellendig is stap eruit??????.....
dit bedoel ik dus met achtelijk reageren.......