Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
wizardofoss - 25-10-2013 13:16:14
Computers & Telefonie

Smartphone

Het is vooral de vraag wat je ermee wilt. dat dure model is zeker gezien de prijs een heel dikke telefoon, die qua pure specificaties maar weinig onder doet voor de veel duurdere toptelefoons.

dat goedkopere model is uiteraard in alle opzichten wat minder, alle waar is naar z'n geld. ik heb zelf nu ruim een jaar een wolfgang die hier sterk aan doet denken maar nog een single core processor en een net iets kleiner scherm heeft. daar kan je uiteraard geen wonderen van verwachten, maar om gewoon te bellen, een beetje te internetten of simpele spelletjes te spelen voldoet het prima. grootste nadelen zijn wat mij betreft de nogal matige camera, en 4gb geheugen houdt niet over, iets wat met een extra sd-kaartje maar deels te verhelpen valt. maar voor dit geld koop je niet makkelijk iets wat beter is.