Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 29-10-2013 00:00:44
Voeding & Gezondheid

Sola-pannen met grijze anti-aanbaklaag bakt toch aan

Ik ken die pannen niet, maar in de regel is een "koek" gemakkelijk weg te krijgen met wat water en zout of soda in de pan. even laten staan of even ermee aan de kook brengen. bij het braden van vlees of bakken van bijv. aardappelen de inhoud heen en weer schuiven en/of omkeren, en af en toe met een spatel over de bodem schuiven. met vlees braden moet de bodem in principe schoon worden als je direct jus maakt met het vlees nog in de pan of net eruit gehaald.
misschien is de olie/het vet nog niet warm genoeg als de producten erin gedaan worden?