Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vl
vlara - 14-11-2013 18:39:28
Computers & Telefonie

Van wie is mijn data?

Dank voor de antwoorden. 3 opmerkingen:
a. wie garandeert mij dat er vertrouwelijk met de data wordt omgegaan?
b. ik hoop toch dat die hd niet de shredder in gaat maar ordentelijk wordt gerecycled, zoals inmiddels bijna overal verplicht is. en daar zit natuurlijk ook de crux. wie weet koopt een bedrijfje de oude disks op om de grondstoffen te hergebruiken en trekt daar met een scriptje nog even alle mailadressen en als ze toch bezig zijn de banknummers vanaf.
3. het gaat er mij om dat een bedrijf als mycom ook kan zeggen: 'oh kapotte hd, lullig, na niet eens een jaar. we klikken er een nieuwe in (precies dezelfde lagen achter de counter) en hier heeft u een installatiediskje. en uw ouwe hd. succes ermee.'
deze manier van werken is niet alleen enorm arbeids en grondstof-intensief, het is ook nog eens een inbreuk op je privacy en een frustrerende ervaring..
op de ramen van mycom staat overal dat ze 3 jaar garantie verlenen. als ze daar bij zouden zetten: uw pc wordt binnen 4 a 6 weken gerepareerd, zouden er niet veel mensen meer intrappen. en toch is dat wat ze letterlijk tegen me zeiden.