Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

megaman63
megaman63 - 16-11-2013 13:40:07
Computers & Telefonie

Van wie is mijn data?

[quote=limelight schreef op vrijdag 15 nov 2013, 13:53]eigenlijk is het heel simpel als je 100% zekerheid wil hebben over je data, zelf de hd vervangen en oude met hamer bewerken en als hij kapot is bij uw afvalbreng station afleveren voor recycling. de fabrikant of reparateur overigens voert de oude op verantwoorde manier af bij reparatie, die is echt niet geïnteresseerd in uw prive dingen. gaat erom u een oude hd niet zomaar laat slingeren als afval dan kan iemand die het zou willen er kwaad mee kunnen..

nee hoor met hamer vernietigen heeft geen zin is al eens bewezen, bestanden waren gewoon weer terug te halen. wil je echt 100% zeker zijn dat niks meer terug te halen is dan moet je de schijf uit elkaar halen en de disk ofwel ronde plaatje eruit halen.